Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, pa tudi tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Hotel za srečo pevke Ani Frece, ki jo opredeljujejo različna razpoloženja in jasna, čista, mestoma poudarjena artikulacija, združuje elemente swinga, jazza, šansona, manoucha, kabareta ter številnih drugih žanrov. Akustični sestav s svojo slogovno usmeritvijo tako vabi na ulice Pariza 30-ih in 40-ih let minulega stoletja, še prej kot to pa, četudi se napaja v sodobnosti, zadiši po starih časih. Nina Novak (Oiseau) bo zato z gostjo govorila o novem in starem načinu vokalnega interpretiranja, navezovanju na poezijo ter izrazito ženskem vidiku, v katerem so pisane malodane vse skladbe z njenega prvenca.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).