Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, pa tudi tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Bobnar Enos Kugler se izogiba žanrskemu opredeljevanju, saj ga prej kot to, kaj igra, zanima, ali se ima možnost izraziti in ali ga glasba notranje izpolnjuje. Prve izkušnje je pridobil že v srednješolskih letih v rodnih Brežicah, kjer je bil deležen posebne spodbude mentorja, ta pa je bila pri odločitvi za profesionalno glasbeno pot odločilna. Kljub temu kot glasbenik prisega predvsem na poslušanje, zato bo pogovor z Nino Novak (Oiseau) v središče zanimanja postavil različne oblike poslušanja.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).