Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, prav tako tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Kristijana Krajnčana zaznamuje dvojina. Deluje namreč na polju filmske in glasbene umetnosti, igra violončelo ter bobne in združuje jazzovsko ter klasično glasbo. S solističnim projektom DrummingCellist, s katerim je doslej nanizal tri albume, se je nazadnje predstavil v družbi Big Banda RTV Slovenija, poleg tega pa avtorske kompozicije vse pogosteje nadgrajuje s plesnimi vložki. Ob tem redno sklada glasbo za film, sodeluje pri gledaliških in plesnih predstavah ter se udeležuje mednarodnih turnej z različnimi zasedbami. Gre torej za nadvse raznoliko umetniško osebnost, ki jo bodo tekom oddaje med drugim portretirali glasbeni vložki.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).