Loading dogodki

Predvajanje oddaje Jazz z Nino na televiziji ETV.

Oddaja Jazz z Nino gosti slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, ki se v svojem delovanju dotikajo tudi jazzovske glasbe. Pri tem skuša nad to glasbeno zvrstjo, ki je v Sloveniji prisotna že skoraj stoletje, navdušiti številne, k muziciranju, poslušanju in razpravi o umetnosti pa spodbuja tako mlade kot že uveljavljene jazzovske glasbenike ter jih umešča na svetovni glasbeni zemljevid.

Kristina Oberžan si je potem, ko je saksofon zamenjala za mikrofon želela le peti. In ker tega v Sloveniji ni mogla početi, vsaj ne v meri, v kakršni si je želela, se je odpravila v Anglijo. Iz nje pa na križarke, kjer je pridobila bogate pevske izkušnje in znanje, ki ga danes predaja naprej v okviru lastne glasbene šole. V oddaji se bo dotaknila vseh pomembnejših prelomnic v dosedanji karieri, poudarila pa bo tudi pomen pedagoškega dela, ki tvori srčiko njenega glasbenega udejstvovanja.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).