Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, prav tako tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Marka Mozetiča Moza številni poznajo kot instrumentalista in člana skupin Swingatan ter Hotel za srečo, manj znano pa je, da se ta podpisuje pod skladbe v interpretaciji Ive Stanič, Eve Hren in drugih. Poleg naštetega se posveča aranžiranju, produkciji in pedagoškemu delu, je pa tudi avtor štirih notnih zbirk Kitara me zabava. V preteklosti je prav tako izvajal glasbeno-lutkovno predstavo Tinca binca in njena violinca, skozi katero je otrokom približal slovensko ljudsko pesem. V oddaji se bo zato dotaknil vseh naštetih dejavnosti in poudaril pomen glasbene vzgoje, ki velja za temelj izpolnjenega življenja.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).