Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, prav tako tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Kitarist Mihael Hrustelj je svojo glasbeno kariero pričel kot samouk, kasneje pa se sočasno s študijem managementa vpisal na srednjo glasbeno šolo in z izobraževanjem nadaljeval v Rotterdamu, kjer je svoje veščine razvil v tej meri, da danes pretežno nastopa kot solist, čeprav mu niso tuje niti večje zasedbe. V oddaji, ki jo vodi Nina Novak (Oiseau) in v kateri bo zaigral v živo, se bo ozrl na svoje začetke, žanrsko iskanje, osmislil pa bo tudi dejstvo, da v središče vedno znova postavlja izkušnjo samo. Iz tega razloga bo opisal svoje potovanje čez Nemčijo, proces nadgrajevanja zvočne širine od kitare do tolkalskih in drugih vložkov ter veselje ob ustvarjanju novega albuma.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).