Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, prav tako tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Rok Nemanič Nemo, trobentač, komponist, aranžer in tudi priložnostni pevec je dejaven znotraj različnih zasedb. Izvaja namreč glasbo več žanrskih usmeritev, medtem ko je pred leti ustanovil lastni skupini Balkan Boys, kasneje še Pickpocket Swingers, nakar se je nekoliko umaknil z odrov ter se posvetil komponiranju. Ker je od samih začetkov tesno povezan s pihalnimi orkestri, je lastne skladbe aranžiral za Pihalni orkester Slovenske vojske in jih z njim tudi posnel ter predstavil na albumu Pihalni cirkus. O njem bo v pogovoru z Nino Novak (Oiseau) spregovoril v zadnji oddaji aktualne sezone, vmes pa zaigral tudi v živo.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).