Loading dogodki

Oddaja Jazz z Nino gosti slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, ki se v svojem delovanju dotikajo tudi jazzovske glasbe, medtem ko poslušalstvo navdušuje nad to glasbeno zvrstjo, v Sloveniji prisotno že skoraj celo stoletje. K muziciranju, poslušanju in razpravi o umetnosti spodbuja tako mlade kot že uveljavljene jazzovske glasbenike ter jih umešča na svetovni glasbeni zemljevid.

Pevka Tanja Srednik se le redko predstavlja kot samostojna izvajalka, saj je aktivna kot članica Jazz Punt Big Banda iz Tolmina. Z njim je izvedla več konceptualnih projektov, med njimi tudi tistega, ki so ga člani posvetili skupini The Beatles in s katerim so tako na tekmovanju na Madžarskem kot Češkem osvojili prvo nagrado. Odlikuje jo neverjetna energija, ki jo bo mogoče začutiti tudi tekom izvajanja izbranih skladb ob spremljavi pianista Anžeta Vrabca.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).