Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, prav tako tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Bobnar Jože Zadravec beleži sodelovanja s široko paleto žanrsko raznolikih izvajalcev, znan pa je tudi po temeljitem in strukturiranem pedagoškem delu. Poleg tega gre za velikega poznavalca in promotorja glasbe, ki razbija mite o poslušanju glasbe kadarkoli ter kjerkoli, saj verjame, da si je za poslušanje treba vzeti čas, povsem enakovreden branju knjige. V oddaji bo spregovoril o vsem naštetem, ozrl pa se bo tudi na svoje začetke in v spomin priklical glasbenike, ki ga navdihujejo še danes.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).