Loading dogodki

Glasbeno-pogovorna oddaja Jazz z Nino predstavlja slovenske jazzovske ustvarjalce oziroma tiste, katerih delovanje je vsaj delno povezano tudi z jazzom. Osrednji namen oddaje je portretiranje že uveljavljenih glasbenikov, prav tako tistih, ki se nahajajo šele na začetku svoje poti, posredovanje njihovih uspehov in dosežkov splošni javnosti ter umeščanje teh na svetovni jazzovski zemljevid.

Pianista Saša Vollmaierja številni poznajo kot nekdanjega člana kultne skupine Laibach, s katero kot studijski glasbenik in aranžer sodeluje še danes. Kljub temu pa sta v tujini, kjer je živel skoraj desetletje, izrazitejši njegova pedagoška in gledališka vloga, medtem ko se po vrnitvi v Slovenijo v prvi vrsti predstavlja kot solistični izvajalec, saj je izdal album Kind of Laibach, na katerem je lastne kompozicije združil z motivi iz skladb skupine Laibach. Zaradi vsega naštetega v oddaji v ospredje postavljamo prav vsestranskost njegovega glasbenega udejstvovanja.

ETV televizija je dostopna pri vseh štirih telekomunikacijskih operaterjih Slovenije: Telekomu Slovenije (702), Telemachu (717), T2-u (285) in A1 (360).